Retourneren & Ruilen

Wij hopen dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. Als u er echter niet helemaal tevreden mee bent, bieden we u graag een terugbetaling voor alle ongewenste goederen. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw bestelling te ruilen of retourneren.

Geretourneerde artikelen moeten door ons echter worden ontvangen in dezelfde staat als waarin u ze hebt ontvangen, dus verpak alle geretourneerde artikelen netjes in de originele verpakking en eventuele gratis cadeaus die samen met een ingevuld retourformulier zijn ontvangen.

Neem contact met ons op voor een retourformulier, dat u moet afdrukken en invullen. Op het retourformulier vindt u de juiste retour adresgegevens. Zonder een retourformulier worden retouren niet geaccepteerd. Stuur ons een mail voor een snelle afhandeling. Houd er rekening mee dat uw retourzending binnen 14 dagen na de datum van levering moet worden teruggestuurd. Je hebt vanaf de dag van ontvangst  dan 14 dagen om onbeschadigde producten te retourneren en je geld terug te krijgen. Let op, op dit moment is het niet mogelijk om artikelen te ruilen, tenzij de artikelen defect zijn of de verkeerde artikelen zijn geleverd.

 

In de volgende gevallen moet je contact opnemen met ons voordat je de goederen aan ons retourneert.

- Als je een beschadigd of verkeerd product ontvangt.

Volg alstublieft  de onderstaande stappen voor terugbetalingen:

Stap 1: Druk het retourformulier af die u van ons via de mail hebt ontvangen.

Stap 2: Vul het formulier zorgvuldig in met je orderinformatie, die je kunt vinden in je e-mail met de orderbevestiging of de pakbon.

Stap 3. Vul de productinformatie in voor elk geretourneerd artikel. Je kunt het opmerkingenveld gebruiken als je aanvullende informatie wilt verstrekken.

- Als er artikelen worden geretourneerd die zijn gekocht samen in een pakket met andere samples,  dient u deze extra artikelen te retourneren. Als de artikelen niet worden geretourneerd, wordt de waarde van de artikelen in mindering gebracht.

Stap 4: Zodra het formulier is ingevuld, stuur je de producten naar ons adres.

- Verpak je product(en) in een stevige verpakking, verzenddoos waarin het product of de producten is/zijn geleverd.
- Voeg je pakbon en het ingevulde retourformulier toe aan je pakket. We gebruiken ze om de bestelling te identificeren.
- Houd er rekening mee dat je de kosten van de verzending draagt.
- Klanten zijn verantwoordelijk voor verloren pakketten bij het retourneren van producten aan volumizer

  Stap 5: We zullen je verzoek zorgvuldig verwerken zodra we je pakket hebben ontvangen en je ontvangt kort daarna een mail van ons. Je kunt binnen 5 dagen na het verwerken van je retourzending een terugbetaling verwachten.

  - Verzendkosten worden terugbetaald wanneer je de volledige bestelling retourneert.
  - We behouden ons het recht voor om waardevermindering van het retourbedrag af te trekken als het product niet in de oorspronkelijke staat is geleverd. 

   

  Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?

  Als wij het product goed hebben ontvangen en verwerkt, wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening. 

  Ik wil producten retourneren, moet ik hiervoor zelf de verzendkosten betalen?

  De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.